Domov Ugodnosti Kje nas najdete Nasveti Dostava Moja košarica
Izdelkov:4
Cena:112,60EUR
Moja košarica
  Protira, Timotej Rakuša s.p.
Pekrska cesta 16
2000 Maribor
gsm: +386 (0)41 412-276
e-naslov: info@protira.si
Domov Laser show Akcija O podjetju Kontakt Moj račun
 


Napredno iskanje
 
  Prodajni program
 Baterije za fotoaparate in kamere (371)


 Baterije za mobilne telefone  (564)


 Dodatna oprema za fotoaparate in kamere (182)


 Dodatna oprema za mobilne telefone in dlančnike (144)


 Zunanje baterije - Powerbank (8)


 Baterije za dlančnike in GPS (80)


 Baterije za prenosnike  (351)


 Polnilci za prenosnike (113)


 iPad dodatki (12)


 iPhone iPod dodatki (17)


 Vrečke za vakumske sesalnike (18)


 Baterije za Električna orodja (151)


 Oprema za igralne konzole in GPS (21)


 Baterije za ure, svetilke, daljince, igrače (48)


 Izposoja DJ opreme (2)


 Ostalo (64)


 Podaljšana garancija (2)
  Servis računalnikov
Servis računalnikov
  Laser show
Laser show predstavitve
  Informacije
Ugodnosti
Kje nas najdete
Dostava
Pogosta vprašanja
Vizija podjetja
Pogoji poslovanja
Izjava zasebnosti
Partnerji
Garancija
Kontakt
  Proizvajalci
Pogoji poslovanja Pogoji poslovanja
SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

V spletni trgovini Protira lahko kupujete 24 ur na dan, pogoj je le registracija kupca, ki je brezplačna.

Slike artiklov

Slike artiklov v spletni trgovini so simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe.
 
Cene artiklov
 
Cene vseh izdelkov vsebujejo DDV. Prodajalec je davčni zavezanec. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Kupec plača blago z gotovino ob prevzemu po pošti – po povzetju ali preko nakazila na TRR.

Dobavni rok

Za artikle na zalogi je dobava 1-12 delovnih dni, računano od dneva potrditve kupčevega naročila. Za artikle, ki pa niso na zalogi, je dobavni rok do 30 dni po prejetem naročilu. V vsakem primeru pa bo kupec po elektronski pošti obveščen o roku dobave artiklov.

Garancijski rok

Prodajalec jamči, da bo izdelek brezhibno deloval v garancijskem roku in še naprej. V primeru napake na izdelku je garancijska doba ki jo priznamo za baterije je 6 (šest) mesecev, za ostale izdelke pa 12 (dvanajst) mesecev. V tem obdobju je nato prodajalec dolžan izdelek popraviti oziroma ga zamenjati z delujočim.

Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

V primeru sporov je tukaj pristojno sodišče v Mariboru. Garancija velja na območju republike Slovenije.
 
Vračilo izdelkov in odstop od pogodbe
 
Kupcu pripada pravica, da v štirinajstih dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.  Možnost vračila ne velja pri pogodbah, katerih predmet je blago, katerega vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere ponudnik nima nobenega vpliva, pri pogodbah o dobavi računalniških programov, če je potrošnik odprl varnostni pečat, pri pogodbah o dobavi časopisov, revij in periodičnih publikacij. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga.
Pri odstopu kupca od pogodbe mora prodajalec vrniti celotno kupnino, skupaj s poštnino takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku tridesetih dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Če prodajalec zamudi z vračilom plačila, mora potrošniku poleg zakonitih zamudnih obresti plačati še eno desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri plačilu.O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail naslov: info@protira.si ali preko običajne pošte na naslov ponudnika. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku. Kupec mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati ponudniku v nadaljnih 30 dneh, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Priložena mora biti kopija računa. 
Zaradi lažje rešitve reklamacije priporočamo, da izpolnite obrazec za vračilo blaga, ki ga najdete na naši spletni strani pod rubriko Informacije/Garancija.
 
Reklamacije artiklov

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako v garancijskem roku na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek popravil ali zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu in mu pri tem zaračunal nastale stroške.
POŠILJK Z ODKUPNINO NE SPREJEMAMO!

NAVODILA ZA UPORABO

V spletni trgovini se najlažje orientirate po Kategorijah izdelkov. Če Vam je pri srcu določena blagovna znamka pa lahko uporabite tudi opcijo iskanja po proizvajalcih.

1. Izbira izdelka

Izberite izdelek tako, da kliknete na opcijo V Košarico! če niste prijavljeni ali registrirani, Vas bo samodejno preusmerilo na stran za prijavo/registracijo.

2. Kaj imam v Košarici?

Pod tabelo Košarica so trije gumbi:
Osveži – če želite spremeniti število izdelkov v košarici, to popravite v okencu v vrstici Količina in novo število shranite s klikom na Osveži. Če ste v košarico po nesreči dodali napačen izdelek ga preprosto označite pod opcijo Odstrani in popravljeno vsebino košarice shranite s klikom na Osveži.
Nadaljuj z nakupi – klikate in iščete naprej po spletni trgovini, in izdelek ki ste ga izbrali ostane v košarici.
Naročilo – s klikom na gumb nadaljujete z nadaljevanjem nakupovanja.
V vsakem trenutku lahko s klikom na povezavo Moja košarica preverite vsebino in nadaljujete z naročanjem izdelkov.

3. Pozdravljeni Gost!

Nov kupec - za nakupovanje v spletnem nakupovalnem centru ProTiRa se je potrebno registrirati. Registracija je dobrodošla za obiskovalce in obvezna pri prvem spletnem nakupu. Omogoča naročanje izdelkov, vnovčevanje darilnih bonov, vnovčevanje popustov, pregled naročenih izdelkov, naročanje na novice...
Že imam račun - Prijava je namenjena strankam, ki so že opravile spletni nakup in je namenjena zgolj lažji identifikaciji ob naslednjem nakupu – sistem Vas ob vsakem obisku prepozna po uporabniškem imenu (e-naslovu) in geslu ter Vam tako omogoča enostavnejše in hitrejše nakupovanje. Zavezujemo se, da bomo v spletnem nakupovalnem centru Protira vsi spoštovali zasebnost obiskovalcev. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih nepooblaščeno ne razkrivamo tretjim osebam.

4. Podatki o dostavi

Naslov dostave - preverite naslov kamor želite da Vam dostavimo blago. Če želite prejeti blago na drugi lokaciji izberite opcijo Spremeni naslov.
Način dostave - lahko izbirate med različnimi načini dostave izbranega izdelka. Vašemu naročilu lahko dodate tudi komentar in s klikom na gumb Nadaljuj nadaljujete s procesom naročila.

Cenik dostave najdete na spletnem naslovu: http://www.protira.si/dostava.php

5. Podatki o plačniku

Naslov plačnika - preverite naslov kamor želite, da Vam dostavimo račun. če želite prejeti račun na drugi lokaciji (npr. v primeru darila) izberite opcijo Spremeni naslov.

NAčIN PLAČILA:

Plačilo po povzetju - ob prevzemu blaga je kupec dolžan preveriti količino in kakovost naročenega blaga ter s podpisom potrditi prejem blaga. V kolikor kupec ugotovi, da blago ni dostavljeno pod dogovorjenimi pogoji, ima pravico, da blaga ne prevzame. Prodajalec kupcu izda račun za prodano blago in dostavnino.
Osebni prevzem je možen po predhodni najavi. Vašemu naročilu lahko dodate tudi komentar in s klikom na gumb Nadaljuj nadaljujete s procesom naročila.

6. Pripravljen sem za nakup

Prosimo Vas, da preverite če so vse vnešene informacije točne in po končanem pregledu kliknite na Potrdi naročilo.

7. Vaše naročilo je bilo sprejeto

Vaše naročilo je bilo uspešno sprejeto. Potrdilo o vašem naročilu boste prejeli na elektronsko pošto. Izdelki vam bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času.
Spodaj imate še opcijo: Obvestite me o novostih glede naslednjih izdelkov. S klikom na gumb Nadaljuj lahko spet brezskrbno brskate po spletnem nakupovalnem centru ProTiRa.

Zahvaljujemo se vam za nakup!

Varovanje podatkov in zasebnost
Upravitelj spletne trgovine ProTiRa.si, Timotej Rakuša s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Vaše podatke bomo uporabili le za pravilno izvedbo nakupa in za obveščanje o novostih naše spletne trgovine. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni in posredovani tretji osebi. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke in sklenjene pogodbe, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina ProTiRa.si in vsi podatki na njej so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti in so uporabljeni samo za informativne namene in lažje razumevanje.Slike so zgolj informativne narave.

Ravnanje z odpadki
Prijavljeni smo v sistem zbiranja odpadkov ZEOS. Več inf na http://www.zeos.si
Lista mest za brezplačno oddajo uporabljenih baterij in elektronske opreme :
http://zeos.jug.si/sl/potro%C5%A1nik/zbiralnice-v-sloveniji.html

         

Odstranitev izrabljenih baterij / akumulatorjev:

Vi kot potrošnik ste zakonsko obvezani za vrnitev vseh rabljenih baterij in akumulatorjev.

Odstranitev med gospodinjske odpadke je prepovedana! Baterije

in akumulatorji, ki vsebujejo škodljive snovi so oznaceni s simbolom precrnega

smetnjaka. Ta simbol pomeni, da tega izdelka ne smete odstraniti med gospodinjske

odpadke. Pod tem simbolom so kratice za nevarne snovi v izdelku: Cd = kadmij,

Hg = živo srebro, Pb = svinec.

Vaše izrabljene baterije in akumulatorje lahko brezplacno oddate na komunalnih

zbirnih mestih vaše skupnosti ali v trgovinah, kjer prodajajo baterije.

 

Odstranitev starih elektricnih in elektronskih naprav

V interesu našega okolja in za možno popolno recikliranje uporabljenih surovin, je potrošnik pozvan, da prinese rabljene in defektne naprave na javne prostore za zbiranje elektronskega odpada. Znak prečrtanega smetnjaka z kolesi pomeni, da morate ta izdelek oddati na mesto za zbiranje elektronskega odpada, da se z recikliranjem pridobijo najboljše surovine za ponovno uporabo.

Odstranitev starih elektricnih in elektronskih naprav
V interesu našega okolja in za možno popolno recikliranje uporabljenih surovin, je potrošnik pozvan, da prinese rabljene in defektne naprave na javne prostore za zbiranje elektronskega odpada. Znak prečrtanega smetnjaka z kolesi pomeni, da morate ta izdelek oddati na mesto za zbiranje elektronskega odpada, da se z recikliranjem pridobijo najboljše surovine za ponovno uporabo.

 Nadaljuj
  Novice in akcije
Prijava
Odjava
  Najbolje prodajani
01.Baterija BP-511 za Canon 1600mAh
02.Baterija za Nokia 3310 3330 1800mAh Li-Poly
03.Alkohol tester, Digitalni Alkotester
04.Baterija za Sony Ericsson K700 BST-30 Li-Ion
05.Baterija Li-42B Li-40B za Olympus 600mAh
06.Baterija NP-BG1 NP-FG1 za Sony H3 H9 N1 W30 T20 1000mAh
07.Baterija za LG Viewty KU990 1000mAh Polymer
08.Baterija NB-4L PL46G za Canon Ixus 800mAh
09.Polnilec za prenosnike Apple Macbook 16.5V 3.65A 5pin
10.Baterija za Siemens Gigaset A120 A140 A265 AL145
  Kaj je v akciji?
Baterija za Bosch 12V Ni-Cd 3.0Ah
Baterija za Bosch 12V Ni-Cd 3.0Ah

V košarico 45,90EUR
47,92EUR
Kvalitetna nadomestna baterija. Vsebuje japonske celice... več o tem
  Kaj je novega?
Baterija za AEG Milwaukee 12V BDSE 12T Ni-Mh 3300mAh
Baterija za AEG Milwaukee 12V BDSE 12T Ni-Mh 3300mAh

V košarico 45,90EUR
Kvalitetna nadomestna bat... več o tem
Vse cene že vsebujejo 22% DDV.
© 2006 - 2018 ProTiRa
Izvedba: StudioEfekt
Uporabljamo piškotke